lauantai 23. maaliskuuta 2019

Apumiespalvelut Tampere Pirkanmaa moneen lähtöön ja tiedusteluun apua kauttamme, olet sitten tsuhna, mustalainen, neekeri, ryssä tai suomalainen, kun vaan ladot käteistä kouraan niin sen mukaan toimitaan joko valkoisena neekerinä, kulina, puunkaatajana, muuttomiehenä kuka mikä milloinkin
Apumiespalvelut Tampere Pirkanmaa moneen lähtöön ja tiedusteluun apua kauttamme, olet sitten "tsuhna, mustalainen, neekeri, ryssä tai suomalainen", kun vaan ladot käteistä kouraan niin sen mukaan toimitaan joko valkoisena neekerinä, kulina, puunkaatajana, muuttomiehenä kuka, mikä milloinkin ;)

Tiedustelut e-mail: Talonmiespalvelu@gmail.com

Istutustöistä puutarhojen ja pihojen parturointeihin etc

Pihojen ja puutarhojen valkoinen neekeri hoitaa homman kuin hommat ilman neekeröintejä ;)
Pihojen raivaukset pensasaitojen leikkaukset:

Puutarhajyrsintää pihoihin puutarhoihin. Katso oheisesta blogista lisää:
https://puutarhajyrsintaa-viking585-pirkanmaa.blogspot.com/

Palvelualttiutemme on yhtä avara kuin suuri on sydämemme ja setelien määrä avokämmenellä ;)


Savutonta tehokasta ja pätevää palvelua ihmisille jotka maksavat käteisellä, eivätkä oleta että tässä ruokapalkalla oleva valkoinen kuli tai puuvillapellonpoimija ollaan South Carolinasta ;)
----------------------------------
https://apumiespalvelu.blogspot.com/
---------------------

Tietoja minusta

Oma valokuva

Talonmiespalveluita ja pihatöitä Tampereen ja Pirkanmaan talousalueella. Talvisin muutto- ja kantopalveluita, lumitöitä kattolumien pudotteluista alkaen, puiden kaatoja jne. Toukokuusta alkaen ruohikoiden leikkauksia taloyhtiöille ja yksityisille ensisijassa käteismaksuin edeten.

Puutarha- ja pihatyöt perinteisenä talonmiespalveluna

Puutarha- ja pihatyöt, sekä kattohommia riippuen toki ko työstä
http://puutarha-ja-pihatyot.blogspot.fi/ 
Käytettävissä ja tilattavissa puutarhuri ja puutarhajyrsin Viking 585 lisätarvikkeineen muokkaamaan pihojanne, puutarhojanne.

Toimimme pihatöitä tehden Tampereella ja lähikuntien Pirkkala, Nokia, Ylöjärvi, Kangasala, Lempäälä, Akaa, Sastamala alueilla. 

http://pensasaitojen-leikkaukset.blogspot.fi/  Pensasaitojen leikkaukset ja 
pihapuiden kaadot mm. pihakoivun kaato / pihakoivujen kaadot 

Toki tilauksesta toki kauemmaksikin. Hoidamme pensasaitojen leikkaukset, lepikkojen pajukoiden raivaukset puiden kaadot sähköpostisopimuksen / tilausvahvistuksen mukaan tarvittaessa tilataan siirtolava asiakkaan lukuun. 

Tiedustelut ja tilausvahvistus 
e-mail: talonmiespalvelu@gmail.com
puhelin / tekstari: 044-3380291  toimii myös whatsup (jollen ole vastannut vrk:ssa sähköpostiinne)

Hinnoittelu 50 euroa alkava tunti per mies käteismaksulla aina ennakkoon. (Jos halutaan alvillista palvelua, niin perushinnan päälle tulee alv 24%)

Minimihinnoittelu 2 tuntia 100 euroa (+ siirtymäkorvaus / kilometrikorvaus; sisältäen moottorisahan polttoaine ja öljykulut riippuen mm ajasta, paikkakunnasta jne n. 20 - 100 euroa Pirkanmaan alueella)

Talviaikaan samoin monipuoliset palvelumme mitä milloinkin kotitalous- ja yrityselämä tarvitsee lumenluontipalveluna, toimistojen tyhjäyksinä, kantoapuna etc
Suosimme käteistä. Pankithan ovat tunnetusti niitä kovimpia rahanpesurikollisia Panamatileineen
Yrittäjälle lankeaa joka pankkisiirrosta ja pankkikorttien käytöstä "verivana" näiden verenimijöiden rahoittamiseen ja keinotteluun. Joten käteisellä edetään. Pitkin hampain yrityksille eräpäivällä heti ehdoin tilille.
http://lumenluontipalvelua.blogspot.com kotitalouksille etc käteisellä tottakai - Katso blogin videot aiheesta 

Palveluksessanne Olavi Lehto

E-mail: talonmiespalvelu@gmail.com

At your service Olavi Lehto Handyman

No electricity services


-------